Információ, sajtókapcsolat:

Blau Zsuzsanna
marketing kommunikációs vezető
zsuzsanna.blau@maven7.com
+36 30 210 4830

Friss topikok

Twitter

Kövess minket a Facebookon is!

Hálózatokhoz, hálózatkutatáshoz kapcsolódó információk, tanulmányok.

2008.06.18. 19:50 ntwrk.blog

Csináld magad!

Címkék: közösségi oldal

Nem tetszik az iwiw? Túl sokan jelölnek be, akiket nem is ismersz? Meg egyáltalán a valós életben is szeretsz kilógni a sorból? Vagy csak el akarod adni a barátaidat?
Eljött a Te időd! Már lehet saját közösségi oldalad! Ilyen szolgáltatást nyújt például a neeetz.com, ahol akár témák mentén is létrehozhatsz saját közösségi oldalt. Vagy csinálj pénzt mindebből, és lépj be az APSense.com hálózatba, ahol az általad készített tartalomtól, a barátaid oldaláig mindenből pénzt csinálhatsz.

Neeetz.com
Készíthetsz egyet a családodnak, ahová csak a családtagok léphetnek be. Ez kimondottan jól jön, ha mindenkiel gyorsan akarod megosztani ugyanazt a hírt.
Egy egyesület, vagy egy baráti társaságnak is készíthetünk közösségi oldalt, vagy ha annyira jó helyen dolgozol, akkor a munkatérsaiddal is létrehozhattok egyet közösen.

A neeetz rendszerében minden belépő egy külön blogot is kap, és természetesen a képektől a munkamegbeszélések időpontjáig minden megosztható az adott közösséggel.

APSense.com
Az APSense azt a furcsa üzleti modellt alkalmazza, hogy profitjának 85%-át szétosztja aktív felhasználói között. Ezt Profit Share Systemnek nevezik, és reméljük, a google is hamarosan rátér, lévén, hogy a kereséseinket adja lényegében el.-)

Az APSense 3 megoldást kínál:
1. Az általad létrehozott oldalak/tartalmak olyan profik, hogy azokon érdemes elhelyezni hirdetést (látogatottság alapján) akkor a hirdetési bevételből akár 85% landolhat nálad - ez egyébként az iparágban a legmagasabb
2. Az általad meghívott ismerősök tartalmából is kaphatsz pénzt, amennyiben azok az 1. pontban leírtaknak megfelelnek
3. Saját hirdetőid vannak, amelyből 100% nálad marad.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://network.blog.hu/api/trackback/id/tr5527802

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása