Információ, sajtókapcsolat:

Blau Zsuzsanna
marketing kommunikációs vezető
zsuzsanna.blau@maven7.com
+36 30 210 4830

Friss topikok

Twitter

Kövess minket a Facebookon is!

Hálózatokhoz, hálózatkutatáshoz kapcsolódó információk, tanulmányok.

2009.03.25. 15:34 ntwrk.blog

A szerelem hálójában

Egy alig 2 hónapja megjelent internetes cikk alapján senki sem vádolhatja kicsiny hazánk celebjeit önzéssel. Az „Én partnerem a Te partnered” aranyigazság látszik ugyanis érvényesülni annak a kapcsolati hálónak az esetében, mely a sztárvilág romantikus viszonyait hivatott vázolni.

A legaktívabb bulvárszereplők párkapcsolataikat minden bizonnyal idő-és energiatakarékossági szempontok alapján alakítják: „ha a kollégának bevált, nekem sem lehet belőle bajom”.
A hálózatban két nagyobb, és két kisebb klikket vélhetünk felfedezni. Az egyik méretesebb alakzat főként Molnár Anikó és Bochkor Gábor holdudvarából nőtte ki magát, míg a másik esetben a rap hazai fenegyereke, Majka és háremének tagjai körül harapóztak el az események…
Egyik csoportosulásba sem illeszkedik bele Csányi Sándor édeshármasa, valamint Zimány Linda popzenei rajongótábora. Az ő esetükben fokozott integráció javasolt.

A legtöbb kapcsolatot Hajdú Péter, valamint a Bochkor Gábor-Molnár Anikó duó tudhatja magának, mellettük központi pozíciót foglal el a hálózatban Tornóczky Anita. Hiába, a sztárok romantikus kapcsolataiban is egy dolog fontos: helyezkedni, helyezkedni, helyezkedni.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://network.blog.hu/api/trackback/id/tr601025020

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

agyvihar · http://agyvihar.blog.hu/ 2010.01.11. 12:08:29

Biztosan létezik átjárás a nagyobb csoportosulások között is, csak nem rendelkezünk elég információval. :D

lutria 2010.05.11. 02:29:04

Pl.Anikónak 2003-ban volt egy titkolt futó kapcsolata Majkával.
süti beállítások módosítása