Információ, sajtókapcsolat:

Blau Zsuzsanna
marketing kommunikációs vezető
zsuzsanna.blau@maven7.com
+36 30 210 4830

Friss topikok

Twitter

Kövess minket a Facebookon is!

Hálózatokhoz, hálózatkutatáshoz kapcsolódó információk, tanulmányok.

2013.08.05. 09:15 ntwrk.blog

Gamerek figyelem! - Keress játszva és segítsd a tudományt!

Címkék: játék game kísérlet hierarchia online játék ELTE

Már blogunkon is többször megírtuk, hogy az ELTE Biofizikai Tanszékén izgalmasabbnál izgalmasabb módokon modelleznek hierarchikus struktúrákat, közösségeket - madarakat reptetnek, patkányok közösségét vizsgálják. A kutatócsoport legújabb Picturask nevű kísérletében online terepen - egy játék kertében - vizsgálják majd a résztvevők között spontán kialakuló hierarchiát.

pic2.jpg

A feladat nagyon egyszerű, kérdésekre kell válaszolni úgy, hogy a játékosok látják egymás válaszait is. A jelentkezéshez Internetre, egy számítógépre, böngészőre és betöltött 18. életévre van szükség. Minden játékos egyszeri 2000 Ft-os díjazásban részesül, a legjobbak külön pénznyereményben is. A kísérletek lebonyolítására 2013. szeptember 10. és október 3. között kerülne sor, előre meghatározott időpontokban. A játék három fordulóból fog állni, amelyek egyenként kb. 50-60 percig fognak tartani. Egy menetben minimum 30 illetve maximum 50 fő vesz részt. A kísérletről, a játékról és a várható időpontokról itt lehet bővebben olvasni.

Jelentkezni névvel, e-mail címmel és telefonszámmal az alábbi címre írva lehet: picturask@hal.elte.hu

Jó játékot!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://network.blog.hu/api/trackback/id/tr985440168

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása