Információ, sajtókapcsolat:

Blau Zsuzsanna
marketing kommunikációs vezető
zsuzsanna.blau@maven7.com
+36 30 210 4830

Friss topikok

Twitter

Kövess minket a Facebookon is!

Hálózatokhoz, hálózatkutatáshoz kapcsolódó információk, tanulmányok.

2008.08.29. 16:18 ntwrk.blog

Elektronikus zenei stílus hálózat

Az elektronikus zenét lehet szeretni vagy imádni. Lehet utálni, idegesítőnek titulálni vagy elutasítani. És meg lehet ismerni.


Az alábbi honlap az elektronikus zene számos stílusát térképezi fel, az irányzatok egymáshoz való kapcsolódásával, zenei betétekkel és leírásokkal, és lerántja a leplet az egy kalap alatt, tájékozatlanul csak „tücc-tücc”-nek nevezett stílusok sokszínűségéről, igényességéről, kreativitásáról. Az egyes zenei stílusokra kattintva (pl. house, trance, techno, breakbeat) kirajzolódik a kapcsolódó alkategóriák hálózata.

A zenére is igaz, hogy minden mindennel összefügg, és habár az elektronikus zene esetében az instrumentális elemek háttérbe szorulnak, óriási befolyását és kulturális létjogosultságát így sem lehet tagadni.
Kellemes böngészést!
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://network.blog.hu/api/trackback/id/tr58639698

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása