Információ, sajtókapcsolat:

Blau Zsuzsanna
marketing kommunikációs vezető
zsuzsanna.blau@maven7.com
+36 30 210 4830

Friss topikok

Twitter

Kövess minket a Facebookon is!

Hálózatokhoz, hálózatkutatáshoz kapcsolódó információk, tanulmányok.

2012.05.02. 11:33 ntwrk.blog

ELTE-s kutató az Excellence 2012 konferencián

 Vicsek Tamást, az ELTE Biológia Fizika Tanszékének kutatóját is felkérte a European Research Council bizottsága, hogy tartson előadást az EU tudománypolitikai vezetőinek részvételével zajló Excellence 2012 konferencián. A fizikus képviseli hazánkat és egész Közép- Európát a neves rendezvényen.

A szakember már 2009-ben elnyerte a European Research Council szenior kutatóknak kiírt pályázati ösztöndíját, jelenleg pedig az élőlények kollektív mozgásával és viselkedésével foglalkozik.

Az Excellence 2012 célja, hogy a kutatáshoz, a felsőoktatáshoz és az innovációhoz kapcsolódó európai álláspontokat bemutassa. A rangos konferencia várhatóan a Horizont 2020 innovációs és kutatási keretprogram megvalósítására is hatással lesz, hiszen a résztvevők között vannak az EU vezető tudománypolitikai szakemberei és vezetői is.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://network.blog.hu/api/trackback/id/tr994483946

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása