Információ, sajtókapcsolat:

Blau Zsuzsanna
marketing kommunikációs vezető
zsuzsanna.blau@maven7.com
+36 30 210 4830

Friss topikok

Twitter

Kövess minket a Facebookon is!

Hálózatokhoz, hálózatkutatáshoz kapcsolódó információk, tanulmányok.

2014.02.20. 15:41 ntwrk.blog

Hivatalos sajtóközlemény cégünk életének legújabb történéseiről...

Címkék: befektetés hálózatkutatás SaaS Startup Maven7 Maven Seven Primus Capital Bruckner Zoltán OrgMapper szervezeti diagnosztika

A Primus Capital a Maven7 növekedésébe fektet

Budapest – Boston
A Primus Capital Kockázati Tőkealap-kezelő Zrt. több mint 170 millió forintot fektetett be, és ez által kisebbségi részesedést szerzett a Maven Seven Hálózatkutató Zrt.-ben (Maven7). A tőkebefektetés révén a négy éve működő, és a nemzetközi piacon is egyedülálló, hálózatkutatáson alapuló elemzéseket és szolgáltatásokat nyújtó hazai vállalkozás továbbfejleszti és a nyugat-európai, valamint tengerentúli piacokra viszi OrgMapper elnevezésű szoftverét, média- és gyógyszeripari hálózatelemzési szolgáltatásait, illetve megerősíti amerikai leányvállalatának értékesítési tevékenységeit.

A hálózatkutatás legújabb eredményeinek és innovációinak üzleti alkalmazásba ültetésével foglalkozó Maven7 alapító tagjai között olyan nemzetközileg elismert kutatók állnak, mint Barabási Albert-László (Northeastern és Harvard Egyetem) és Vicsek Tamás (Magyar Tudományos Akadémia, ELTE), akik méltán biztosítják a cég megalapozott tudományos hátterét.

A Maven7 az üzleti döntéshozókat segíti az által, hogy nagy mennyiségű, nehezen értelmezhető adatokat elsősorban hálózatos megközelítéssel, döntéstámogatásra közvetlenül alkalmas tudássá alakít át.

A vállalat saját fejlesztésű online Software as a Service (SaaS) platformja, az OrgMapper lehetővé teszi felhasználói számára, hogy a hálózatkutatás és az adatbányászat módszertanainak segítségével elemzéseket végezhessenek a szervezetfejlesztésben, gyógyszeriparban, médiában és még számos más területen.

A Maven7 a Primus Capital 10. befektetése. "Nemzetközi versenyképesség és végrehajtás hazai fizikusok és mérnökök tudására építve – ez a Maven7 és a Primus üzleti megközelítése is. Büszkék vagyunk, hogy egy ilyen gyorsan növekedő céggel és ilyen nagyszerű szakemberekkel dolgozhatunk a közös célok érdekében", tette hozzá Bruckner Zoltán, a Primus Capital befektetési igazgatója.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://network.blog.hu/api/trackback/id/tr215824293

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása